Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ολοκλήρωση μιας εξαιρετικής Ημερίδας



     







    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 η ημερίδα που διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Καναλλακίου.
    Ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπάκας. Θέμα της ημερίδας: «Η ενθάρρυνση του μαθητή στο σχολείο στο σπίτι και στην οικογένεια».
Διοργανωτές ήταν ο σύλλογος εκπαιδευτικών και ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του σχολείου, σε συνεργασία με τη σχολική σύμβουλο 3ης εκπ/κής περιφέρειας Π.Ε  Πρέβεζας.
Παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την ημερίδα: ο Αντιδήμαρχος Δήμου Πάργας κ. Νικόλαος Κασκάνης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Πάργας και  Δ/ντής Γυμνασίου Καναλλακίου κ. Νικόλαος Σμπόνιας, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπ/σης Πρέβεζας  κ. Θεόδωρος Κυραμάρης, η σχολική σύμβουλος 3ης Εκπ/κής περιφέρειας Π.Ε.  Πρέβεζας  κα. Σοφία Πασσά, ο υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων Π.Ε. Πρέβεζας κ. Παναγιώτης Κωστούλας, Διευθυντές /τριες, Προϊστάμενοι/ες  και πολλοί  εκπαιδευτικοί των όμορων σχολείων του Δήμου Πάργας, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του σχολείου,  γονείς & κηδεμόνες και πλήθος κόσμου.

Οι διοργανωτές της ημερίδας ευχαριστούν ολόθερμα όλους τους συμμετέχοντες και δεσμεύονται για τη δημιουργία στο μέλλον και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων, γιατί τέτοιες προσπάθειες συμβάλλουν αποφασιστικά στη μάθηση, ομαδικότητα και συνεργασία στην εκπ/κή κοινότητα προς όφελος όλων και κυρίως των μαθητών μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου