Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019


ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ 

Ύστερα από πρόσκληση του σχολείου μας,  στα πλαίσια  προγραμματισμού δράσεων που αφορούν την ολόπλευρη ενημέρωση - μόρφωση των μαθητών και των γονέων, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 και για ένα δίωρο,πραγματοποιήθηκε ενημέρωση με σκοπό την  ευαισθητοποίηση  μαθητών και γονέων σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την σωστή συμπεριφορά κυκλοφοριακής αγωγής. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή του Αστυνομικού τμήματος Φαναρίου κ.Κώτση Δημήτριο και τον Ανθυπαστυνόμο Νότη Κωνσταντίνο.
Οι μαθητές και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο και να ενημερωθούν για τη  σωστή συμπεριφορά στο δρόμο ως πεζοί, ποδηλάτες αλλά και επιβάτες. Στόχος της δράσης αυτής ήταν να γίνουν οι μαθητές συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι αυριανοί πολίτες αποκτώντας την σωστή οδική παιδεία.  Στο τέλος έγινε διαλογική συζήτηση και δόθηκαν απαντήσεις σε απορίες των μικρών μας μαθητών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου κ. Κώτση Δημήτριο και το Προσωπικό στου Α.Τ. Καναλλακίου που για μια ακόμα χρονιά πρόθυμα πρόσφεραν τις πολύτιμες γνώσεις τους στους μικρούς μας μαθητές αλλά και στους γονείς τους.


 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου