Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Επίσκεψη στα ΕΛ.ΤΑ.


Στα πλαίσια ένταξης και επαφής με την τοπική κοινωνία και τα επαγγέλματα που υπάρχουν μέσα σε αυτή οι Α΄ και Β΄ τάξεις, του Σχολείου μας, έχουν προγραμματίσει, για την φετινή σχολική χρονιά, κάποιες ολιγόωρες επισκέψεις σε υπηρεσίες και καταστήματα του τόπου μας.
Σήμερα, 10 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη στο ταχυδρομείο (ΕΛ.ΤΑ.) Καναλλακίου όπου μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά, ο κύριος Ευθυμίου Άγγελος και ο κύριος Τούσης Λάζαρος, υπάλληλοι του ταχυδρομείου. Μίλησαν στα παιδιά για το ρόλο, την λειτουργία του ταχυδρομείου, το επάγγελμα του ταχυδρόμου τους χώρους και την διαδικασία που ακολουθείται για την συλλογή και την διαλογή της αλληλογραφίας.
Έτσι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Δεκέμβριο όπου θα επισκεφτούν τα παιδιά για άλλη μια φορά το ταχυδρομείο για να αποστείλουν  το προσωπικό τους γράμμα στον Άγιο Βασίλη.
Οι μαθητές και οι δάσκαλοι των Α΄ και Β΄ τάξεων ευχαριστούν θερμά τον κύριο Ευθυμίου Άγγελο και τον κύριο Τούση Λάζαρο για τις πολύτιμες πληροφορίες που έδωσαν και φυσικά το κέρασμα στο τέλος της επίσκεψης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου