Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ημερήσια εκδρομή στου συλλόγου γονέων & κηδεμόνων στο Μέτσοβο

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Καναλλακίου διοργάνωσε την πρώτη ημερήσια εκδρομή στο Μέτσοβο το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 με μεγάλη συμμετοχή των μαθητών ,  γονέων και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.
Η εκδρομείς μέχρι τις μεσημεριανές ώρες  επισκέφτηκαν το Εθνικό Πάρκο Εθνικού Δρυμού Βόρειας Πίνδου, Το Οινοποιείο Αβέρωφ «Κατώγι» και  την Πινακοθήκη Αβέρωφ  όπου ξεναγήθηκαν από τους αντίστοιχος ξεναγούς,  τους οποίους συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για την πρόθυμη   και κατατοπιστική ενημέρωση μας.
Τις απογευματινές ώρες επισκέφτηκαν την πόλη των Ιωαννίνων όπου έκαναν  την βόλτα και  τα ψώνια τους.
Η όλη  οργάνωση αξίζει πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του συλλόγου,  αλλά και σ΄ όλους τους συμμετέχοντες για την καθόλα άψογη συμπεριφορά τους τόσο στους χώρους ξενάγησης  όσο και στην υπόλοιπη διαμονή και διαδρομή της εκδρομής.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με τη συμμετοχή τους την πρώτη μας εκδρομή για τη συνεργασία , την καλή επικοινωνία και το ευχάριστο κλίμα που επικράτησε.

Όλοι τους έμειναν ενθουσιασμένοι και  δεσμεύτηκαν ότι μέχρι το τέλος  του  σχολικού έτους θα οργανώσουν  τις επόμενες από κοινού εκδρομές τους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου