Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου  2017 η ημερίδα που διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καναλλακίου.

     Ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Καθηγητής Σχολικής Παιδαγωγικής και Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης  του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνου Χαράλαμπος. Θέμα της ημερίδας: «Τι προσδοκούν οι Γονείς από το Σχολείο και τι Αναμένει το Σχολείο από τους Γονείς ».
Διοργανωτές ήταν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ,  ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου και η Σχολική Σύμβουλος 3ης εκπ/κής Περιφέρειας Π.Ε  Πρέβεζας.

Παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την ημερίδα: ο  Δήμαρχος Δήμου Πάργας κ. Νάστας Αντώνιος  οι Αντιδήμαρχοι  Δήμου Πάργας κ.κ  Σίσκας  Ιωσήφ  και Ευθυμίου Σωτήριος , ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπ/σης Πρέβεζας  κ. Θεόδωρος Κυραμάρης, η σχολική σύμβουλος 3ης Εκπ/κής περιφέρειας Π.Ε.  Πρέβεζας  κα. Σοφία Πασσά, ο υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων Π.Ε. Πρέβεζας κ. Παναγιώτης Κωστούλας,  Διευθυντές /τριες, Προϊστάμενοι/ες  και πολλοί  εκπαιδευτικοί των όμορων σχολείων του Δήμου Πάργας, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του σχολείου,  γονείς & κηδεμόνες και πλήθος κόσμου.
Οι διοργανωτές της ημερίδας ευχαριστούν ολόθερμα όλους τους συμμετέχοντες και δεσμεύονται για τη δημιουργία στο μέλλον και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων, γιατί τέτοιες προσπάθειες συμβάλλουν αποφασιστικά στη μάθηση, την ομαδικότητα και τη συνεργασία της  εκπ/κής κοινότητας προς όφελος όλων και κυρίως των μαθητών μας.  















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου