Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού



 Γιορτάσαμε όπως  κάθε χρόνο, την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, γιορτάσαμε,  την αγάπη για την άθληση, την υγεία, τη ζωή! 

    Οι μαθητές μας μέσα από μια ημέρα αφιερωμένη στα οφέλη της άσκησης, στα αθλητικά ιδεώδη και στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών μέσα στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο, το σχολείο των δεξιοτήτων, των εκπαιδευτικών καινοτομιών και των παιδαγωγικών μεταρρυθμίσεων . 

    Απόλαυσαν  το παιχνίδι και τις αθλητικές δραστηριότητες, με στόχο μέσα από την συστηματική ενασχόληση με τον αθλητισμό, μέσα από τις προσωπικές επιλογές, τα ταλέντα και την προτίμηση των παιδιών στον τρόπο που θα εντάξουν την άθληση στην καθημερινότητά τους, μέσα από το σχολικό περιβάλλον, τα παιδιά μας να  ωφελούνται από την ευεργετική επίδραση του αθλητισμού στη ζωή τους. 

    Επιλογή είναι να προετοιμάζουμε τη νέα γενιά αθλητών και φιλάθλων, να καλλιεργούμε στα παιδιά μας υγιεινές συνήθειες και υγιείς συμπεριφορές, να προετοιμάζουμε τους επόμενους πρεσβευτές του ελληνικού αθλητισμού και του ολυμπιακού πνεύματος.

        ΈΛΑΨΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ Η ΧΑΡΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ , ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της όλης διοργάνωσης , Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής και Δάσκαλους  του σχολείου. 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου