Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΓΑΣ

 


Η Τρίτη  ( Γ΄) τάξη του σχολείου μας μαζί με το δάσκαλό της και τον Διευθυντή του Σχολείου μας , επισκέφτηκε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 το Δημαρχείο Πάργας στα πλαίσια προγραμματισμένης δίωρης εκπαιδευτικής επίσκεψης. 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος και την ενότητα Ζούμε μαζί - Εκλογές στο Δήμο - Προσφερόμενες Υπηρεσίες. Η υποδοχή και η ξενάγηση στους χώρους του Δημαρχείου ήταν άψογη, οι μικροί μαθητές ξεναγήθηκαν στις συστεγαζόμενες Υπηρεσίες του Δήμου. Μας υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Μάρκου Δημήτριος, στη συνέχεια  κατεβήκαμε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και εκεί οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να καθίσουν στα έδρανα που κάθονται οι δημοτικοί σύμβουλοι

Εκεί μίλησε  στους μαθητές και ο κύριος Μπόχτης Θωμάς, προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών, για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο δήμος. Τα παιδία είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τον Δήμαρχο κύριο Ζαχαριά Νικόλαο, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις των μικρών μας μαθητών κάνοντας έτσι αναπαράσταση μιας συγκέντρωσης δημοτικού συμβουλίου. Πήρε γραπτός αιτήματα των παιδιών που αφορούσαν έργα που θέλουν να γίνουν στο σχολείο μας και στην ευρύτερη περιοχή  του Δήμου Πάργας. Τα παιδιά έμειναν κατενθουσιασμένα από την επίσκεψη. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο, τον κ. Μπόχτη και όλους τους υπεύθυνους στο Δήμο που αφιέρωσαν μέρος του πολύτιμου χρόνου τους και αγκάλιασαν για λίγο τα παιδία μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου