Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Επίσκεψη Διατροφολόγου - Διαιτολόγου

 


         Ο διευθυντής του σχολείου με τις εκπαιδευτικούς των Α΄ και Β΄ τάξεων  μετά από συνεννόηση και επικοινωνία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας, ανέλαβαν να καλέσουν στο πλαίσιο του κύκλου ΕΥ-ΖΗΝ των εργαστηρίων δεξιοτήτων για ομιλία στο σχολείο, την διατροφολόγο – διαιτολόγο κα. Πάντα Ανδρονίκη.

Με μεγάλη χαρά οι μαθητές/τριες των Α΄ και Β΄ τάξεων του σχολείου μας,  υποδέχτηκαν τη διακεκριμένη διατροφολόγο – διαιτολόγο  προκειμένου να λάβουν συμβουλές σχετικά με την υγιεινή διατροφή .

Η κυρία Πάντα Ανδρονίκη με την πλήρη κατάρτιση και τη λεπτομερή παρουσίασή της έδωσε χρήσιμες πληροφορίες στα παιδιά για την σωστή διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα που ενδείκνυνται στις συγκεκριμένες ηλικίες.  Οι μαθητές/τριες των τριών  τμημάτων παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εισήγηση της κυρίας Πάντα Ανδρονίκη και της έθεσαν πλήθος ερωτήσεων. Παράλληλα μέσα από παιχνίδι, συμπλήρωσαν φυλλάδια σχετικά με την διατροφή τους και κατέγραψαν σε αυτά τις διατροφικές συνήθεις τους, Επίσης έκαναν προτάσεις για την αλλαγή της διατροφής τους στα πλαίσια της Μεσογειακής διατροφής.

Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Πάντα Ανδρονίκη  για τις γνώσεις και τις συμβουλές που μας έδωσε και ελπίζουμε να την ξανά έχουμε μελλοντικά στο σχολείο μας!





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου