Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 στα πλαίσια του Τριμηνιαίου Προγραμματισμού του Σχολείου μας , πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών/τριων συνοδεία των εκπαιδευτικών των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων στο Δημαρχείο του Δήμου Πάργας . Μετά το καλωσόρισμα από τον  Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο για θέματα παιδείας κ. Μίχα Σπυρίδωνα , οι μαθητές οδηγήθηκαν στο χώρο των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκεί τους δόθηκε η ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα που αφορούσαν την δημοκρατία, την εκπαίδευση και γενικότερα ερωτήματα που τους απασχολούσαν. Ο κ. Αντιδήμαρχος με υπομονή κατατόπισε και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους μαθητές αφήνοντας τους/τες ικανοποιημένους/ες.
Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους υπόλοιπους χώρους του δημαρχείου , γνώρισαν τις υπηρεσίες και τον τρόπο λειτουργίας τους . Τους δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουν στο γραφείο του, τον Δήμαρχο κ. Ζαχαριά Νικόλαου και να συνομιλήσουν μαζί του , ο οποίος μεταξύ άλλων τους εξέφρασε την πεποίθηση του να είναι κάποιοι μελλοντικοί δημοτικοί σύμβουλοι ή  ακόμη και Δήμαρχοι.
            Τέλος αφού τους μοιράστηκαν γλυκίσματα οι μαθητές τους ευχαρίστησαν για την άρτια ενημέρωση και φιλοξενία,  αποχωρώντας ικανοποιημένοι αλλά και προβληματισμένοι με τα όσα συζητήθηκαν και τις νέες γνώσεις που αποκόμισαν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου