Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ


    Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, συνοδευόμενοι από την Δασκάλα τους κα. Δάλλα Χριστίνα και τον Διευθυντή του σχολείου,  τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διασποράς του COVID , στον εκκλησιασμό στην εκκλησία του  Αγ. Δονάτου και   στην συνέχεια στο Δημαρχείο για να τραγουδήσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

            Οι μαθητές μετά τις ευλογίες του πάτερ Σπύρου ,  με τα τρίγωνα και τα μουσικά τους όργανα γέμισαν με ήχους και μελωδίες τα γραφεία, σκορπίζοντας χαρά και χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Δημαρχείο. Οι εργαζόμενοι καλωσόρισαν τα παιδιά και ο Δήμαρχος, κος  Ζαχαριάς Νικόλαος  τους ευχήθηκε ένα χαρούμενο 2022 με υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες!  Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν και ξέφυγαν λιγάκι από αυτές τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας που διανύουμε, φέρνοντας πάλι στον νου τους τον παλιό καλό καιρό χωρίς μάσκες και προφυλάξεις.

        Ευχή τους και ευχή μας το 2022 να είναι μία χρονιά με ΥΓΕΙΑ και επιστροφή στην παλιά καλή καθημερινότητα με το χαμόγελο να φαίνεται πια στα πρόσωπα όλων μας και να μην κρύβεται πίσω από τις μάσκες. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου